تاریخ انتشار: 1396/4/17 2:14     /     کد خبر : 2771     /     دسته خبر : اقتصادی
وانت بار ها هندوانههای پسمانده، را عرضه می کنند
سخن نیوز: نایب رئیس خانه کشاورزاعلام کرد که کیفیت هندوانه ایرانی در سطح بالایی قرار دارد اما اگر در برخی مناطق هندوانههای با کیفیت پایینتری تولید و عرضه میشود، علت آن آبیاری بیش از حد از سوی کشاورزان است و به مردم توصیه میشود تا این محصول را از وانت بارها نخرند.
عنایتالله بیابانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: من برخلاف برخی از کارشناسان که معتقدند کیفیت هندوانه ایرانی در سال جاری نسبت به سالهای گذشته کاهش یافته است، اعتقاد دارم که هندوانه ایرانی در سطح کیفی بالایی تولید میشود که نه تنها کفاف تامین نیاز داخلی را میدهد، بلکه به کشورهای مختلف همسایه و کشورهای اروپایی صادر میشود.
وی افزود: نمونههای بسیاری از هندوانههای تولید شده در مناطق مختلف کشور را مورد بررسی، ارزیابی و تست قرار داده و به این نتیجه رسیدیم که این محصول نسبت به سال گذشته از نظر رنگ، طعم و کیفیت بسیار بهتر بوده است. هم اکنون نه تنها این میزان تولید برای تامین نیاز داخلی کفایت میکند، بلکه باید برای افزایش صادرات این محصول برنامه ریزی از سوی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و بازرگانان صورت بگیرد.
نایب رئیس خانه کشاورز ادامه داد: هندوانه پس از آنکه در معرض نور آفتاب قرار میگیرد، رنگ آن قرمز می شود اما کیفیت چندانی ندارد، بنابراین به مردم توصیه میشود این محصول را از وانت بارها نخرند و از فروشندههای میوه و تره بار معتبر خریداری کنند چراکه در واقع وانت بار ها هندوانههای پسمانده، وازده و بی کیفیت را خریداری و با قیمت پایین تر از نرخ میوه فروشان عرضه می کنند.
بیابانی خطاب به کشاورزان و تولیدکنندگان گفت: بیش از حد هندوانه را در مراحل مختلف تولید تا برداشت آبیاری نکنید چرا که آبیاری بیش از حد هندوانه مانند دیگر محصولات کشاورزی باعث افت کیفیت این محصول می شود که میتوان به بی مزه کردن و حتا تغییر بافت هندوانه به حالت پودری شکل آن اشاره کرد.
وی همچنین در خصوص بهترین هندوانههای تولید شده در کشور اظهار کرد: در ارزیابیهای صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که هندوانه تولید شده در مناطقی مانند سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان و برخی مناطق مانند چاف در گیلان جزو بهترین هندوانه های تولید شده در کشور هستند البته هندوانه های تولید شده در برخی استانها مانند مازندران و گیلان به دلیل آبیاری بیش از حد بی مزه می شود و کیفیت آن کاهش پیدا میکند. اما هندوانه تولید شده در کرمان دارای بهترین کیفیت در کنار دیگر هندوانههای تولید شده در کشور از چرا که آبیاری آن با توجه به محدودیت منابع آبی در این استان بر اساس استانداردها و اصول علمی صورت می گیرد.
1403/6/23 12:19
1403/2/22 2:40
1402/4/26 8:1
1402/4/22 9:8
1400/6/31 14:46
1403/8/26 0:59
1403/8/11 1:45
1403/7/30 17:53
1403/7/14 14:44
1403/6/28 7:42
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها