تاریخ انتشار: 1402/9/28 18:49     /     کد خبر : 6773     /     دسته خبر : استان مازندران
سخن نیوز : علی کفائی مهر خبرنگار روزنامه کیهان در بابل / مدیرعامل صندوق قرض الحسنه توسعه عصرشمال ( ولی عصر بابل) طی گفتگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه کیهان در بابل در خصوص تاریخچه فعالیت این صندوق گفت : فعالیت این صندوق از سال ۱۳۴۸توسط چند تن از بازاریان و معتمدین محلات شهر بابل برای حل مشکلات اقتصادی مردم با دادن وام های بدون ربا در جلسات مذهبی شکل گرفت . تا جائیکه این مجموعه بخاطراستقبال شهروندان از نوع فعالیت قرض الحسنه ای، درسال ۱۳۵۲با بهره گیری از اساسنامه صندوق قرض الحسنه مسجد لرزاده تهران موفق به تاسیس این صندوق در پاساژحضرت به آدرس فعلی چهارسوق بابل آنهم با جذب یک کارمند شدند . که نهایت تلاش اعضای هیات امنای صندوق و حسن اعتماد و مشارکت دلسوزانه جامعه شهروندی در طی سالیان متمادی باعث شد . اینک این صندوق با فعالیت ۱۰شعبه و جذب ۲۳۲ پرسنل و سپرده گذاری ۲۰هزار میلیارد ریال با ۲۷۰هزار جذب مشتری حساب پس انداز درقالب کد یکتا همچون برگ زرینی بر تارک شهر بابل می درخشد.
علی اصغرعلی اکبرزاده در خصوص موضوع پیگیری چندین ساله این صندوق جهت اخذ مجوز فعالیت از بانک مرکزی گفت: از سال ۱۳۹۰این صندوق مراحل گرفتن اخذ مجوز آنرا از بانک مرکزی طی کرده است . که نتایج آن دریافت مکتوب موافقت ادامه فعالیت صندوق بصورت چند شعبه ای در سطح شهرستان بابل می باشد. این نوید را هم به مشتریان صندوق و دیگر شهروندان بدهیم ، با حمایت و تلاش مجدانه دو نماینده فعلی در مجلس بزودی مجوز قطعی فعالیت صندوق توسط بانک مرکزی صادر خواهد شد . و در صورت این اتفاق خوش یمن طرح های گسترده ای که در دستور کار این صندوق است ، شکل می گیرد.
وی درتشریح ابعاد گسترده طرح های آتی این صندوق گفت: فعالسازی خدمات الکترونیکی جهت ارائه کارت بانکی ، پیگیری تشکیل انجمن صنفی صندوق قرض الحسنه های کشور، رایزنی و ایجاد ارتباطات مستمر با خیرین جهت مشارکت مالی بیشتر از جمله طرح های مد نظر این صندوق در آتی می باشد.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه توسعه عصر شمال با بیان اینکه رویکرد صندوق نسبت به رفاه اجتماعی جامعه شهروندی و دلیل حمایت همه جانبه خیرین دلسوزنسبت به صندوق گفت: تجهیز و راه اندازی ساختمان فضای آموزشی تکمیلی در مساحت زیربنائی ۱۲هزار مترمربع در دانشگاه صنعتی نوشیوانی بابل ، ساخت دبستان ابتدائی دخترانه بنت الهدی ، کمک به تاسیس دانشگاه پیام نور در بابل، تجهیز و تکمیل مصلای نماز جمعه بابل ، خرید دو دستگاه آمبولانس به بیمارستان شهید بهشتی بابل ، خرید وانت کاپرا به آتش نشانی بابل ، کمک جهت تجهیز به کتابخانه های عمومی روحانی و نجاریان بابل ، کمک به بنیاد علمی حریری و بنیاد نخبگان بابل ، کمک مالی به سیلزدگان نکا ، نوشهر ، سیمرغ و زلزدگان کرمانشاه از جمله فعالیت های عام المنفعه و خیرخواهانه این صندوق می باشد.
علی اصغرعلی اکبرزاده در خاتمه ضمن قدرشناسی از همیاری و مشارکت شهروندان بابلی بخاطر حسن اعتماد به صندوق قرض الحسنه بابل گفت : با توجه به مقررات ابلاغی از سوی بانک مرکزی مبنی بر اینکه سالی حداقل دو بار از سوی بانک مرکزی عملیات پولی این صندوق بازرسی قرار می گیرد ، بر این اساس طی ده سال اخیر این صندوق هیچگونه فعالیت اقتصادی نداشته و ندارد و به هیچ ارگانی هم وابسته نیست و کاملا مردمی اداره می گردد . و طبق اهداف بانیان صندوق هرگز از آن عدول نخواهد کرد.
1403/8/28 23:41
1403/8/19 7:3
1403/8/13 8:31
1403/8/13 8:21
1403/8/7 0:1
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها