تاریخ انتشار: 1403/2/16 18:25     /     کد خبر : 6982     /     دسته خبر : گزارش روز
شنا کردن در زیر شن، «سختترین حیوان برای یافتن» است . محیط بانان بومی در صحرای غربی استرالیا یک نمای نزدیک نادر با خال کیسه دار شمالی که کوچک، روشن و کور است و تقریباً هرگز به سطح نمی آید، دریافت کردند.
نمای نزدیک از دست شخصی که یک خال بسیار کوچک و رنگ روشن را با دو انگشت بلند یا پنجه در جلوی هر بازو نگه داشته است. خال کور و گریزان کیسهدار شمالی، آنقدر نادر است که دانشمندان از تعداد آنها در طبیعت مطمئن نیستند. سخن نیوز: / نیویورک تایمز / اگر یک خال کیسه دار شمالی دیدید، ممکن است تعجب کنید. مردمان ملل اول در صحرای غربی استرالیا به نام کاکاراتول شناخته می شوند، بدون چشم و دارای خز طلایی پشمالو هستند. فقط چهار اینچ از بینی تا دم، حیوان در کف دست شما جای می گیرد. و بر خلاف گونه خال در آمریکای شمالی، کیسه دار است.
در حالی که حیوانات فراوان هستند، مشاهدهها بسیار نادر باقی میمانند، زیرا خالهای کیسهدار شمالی در تونلهایی در زیر تپههای شنی زندگی میکنند و با حرکتی شبیه به شنا و با استفاده از پاهای جلویی باله مانند حرکت میکنند.
دنزل هانتر، یک محیط بان بومی که برای بررسی و حفاظت از حیات وحش در سرزمین های مردم نیانگومارتا کار می کند، می گوید: «این سخت ترین حیوان در بین تمام حیوانات است که پیدا می شود. "هر بار که به دنبال خال های کیسه دار شمالی می رویم، شواهدی پیدا می کنیم که آنها آنجا هستند. اما من هرگز یکی را ندیده ام."
در اوایل این ماه، محیط بانان Kanyirninpa Jukurrpa Martu یک کاکاراتول را در صحرای شنی بزرگ، نزدیک به 1000 مایلی شمال شرقی پرث پیدا کردند. عکسهای آنها از این موجود، که در دهه گذشته تنها چند بار مشاهده شده است، دانش علمی را در مورد این گونه و همچنین مناطق بیابانی وسیعتری که نزدیک به یک سوم از خشکی استرالیا را تشکیل میدهند، گسترش میدهد.
این یافته همچنین ارزش 60 گروه محیط بان بیابانی را که بر بسیاری از سیستم ملی مناطق حفاظت شده استرالیا نظارت می کنند، برجسته می کند.
گرت کت، که به عنوان مدیر برنامه اتحاد صحرای بومی، به طور گسترده با رنجر کار کرده است، گفت: «وقتی شروع به کندوکاو در جزئیات آن کشور با افرادی که بهتر می دانند شروع می کنید، واقعاً شروع به قدردانی از مکان می کنید. برنامه ها. "این محیط بانان بومی هستند که این ارتباط پایدار را دارند و بهترین موقعیت را برای درک و مراقبت از آن کشور دارند." بسیاری از آنچه که ما اکنون در مورد خال کیسه دار شمالی می دانیم از محیط بان ها می آید.
Lynette Wildridge، همچنین یک محیط بان Nyangumarta، این گونه را "زیبا و کرکی" توصیف کرد. اما در طول یک دهه کار خود فقط یک بار این حیوان را دیده است.
او گفت: "خال های کیسه دار در شن ها، نزدیک بالای تپه های شنی زندگی می کنند." «آنها آنجا را دوست دارند، زیرا شنهای زیر آن مرطوب است، بنابراین وقتی سطح گرم است، آنها را خنک نگه میدارد» - دمای روز تابستان میتواند به نزدیک به 122 درجه فارنهایت برسد - «و وقتی که در شب سرد میشود، گرم میشود.
او اضافه کرد که کور، اما با حس بویایی قوی، خالها «واقعاً از شکارچیانی مانند دینگوها و پرندگان شکاری میترسند». "به همین دلیل است که آنها در زیر زمین زندگی می کنند."
آقای کت در مورد خال های کیسه دار شمالی گفت: "این چیزی است که آنها را به یک حیوان استرالیایی بزرگ تبدیل می کند." «این ترکیبی از ظاهر غیرعادی، داشتن عادات غیرعادی زندگی و شناخته شدن ضعیف است. آنها واقعاً تخیل را جذب می کنند.»
موفقیت برنامه های رنجر و چشم انداز یافتن خال های کیسه دار بیشتر به رویکرد چند نسلی بستگی دارد.
وقتی بچه بودم، پدربزرگ و مادربزرگم مرا به روستا بردند و درباره گیاهان و حیوانات به ما یاد دادند. آنها کشور را به خوبی می شناختند و همه چیز را به ما یاد دادند. "اکنون نوبت ماست که آن را منتقل کنیم."
هر بار که یک خال کیسه دار شمالی پیدا می شود، این کار آسان تر می شود. پس از کشف اخیر، زان کینگ، مدیر اجرایی محیط بانان Kanyirninpa Jukurrpa Martu، هیجانی را که در بین محیط بانان ایجاد کرد، توصیف کرد.
او به شرکت پخش استرالیایی گفت: «همه آنها مشتاقند به خانه برگردند تا به خانوادههایشان بگویند و عکسها را به بچههای جوان نشان دهند، زیرا ما محیطبانهای خردسال زیادی داریم که منتظرند وقتی بزرگ شوند، محیطبان شوند». .
چنین اکتشافاتی همچنین الهام بخش محیط بانانی مانند خانم وایلدریج می شود تا به جستجوی خود ادامه دهند.
او همچنین گفت: «ما فقط باید به حفاری ادامه دهیم.
خالهای کیسهدارشمالی درزیرتپههای شنی تونلها
ترجمه و ویرایش گزارش از سخن نیوز براساس گزارش ارسالی از نیویورک تایمز
1403/7/30 17:30
1403/5/19 22:5
1403/5/10 21:4
1403/5/7 8:44
1403/4/26 10:14
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها