تاریخ انتشار: 1402/2/11 23:32     /     کد خبر : 6219     /     دسته خبر : استان مازندران
خبر اول
مدیر جهاد کشاورزی کلاردشت از قلع و قمع داوطلبانه دو ویلای غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.
سخن نیوز: به گزارش مازندپاج، عباس درزی نیا از قلع و قمع داوطلبانه دو ویلای غیرمجاز در اراضی کشاورزی روستای مکارود شهرستان کلاردشت خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلاردشت افزود: در پی ساخت دو واحد مسکونی ویلایی و تغییر کاربری اراضی کشاورزی در روستای مکارود این شهرستان، این واحدها به صورت داوطلبانه قلع و قمع شدند.
وی با بیان اینکه هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی پیگیری قضایی میشود، خاطرنشان کرد: تغییر کاربری اراضی کشاورزی در قالب ایجاد ساختمان و اجرای طرحهای دیگر تغییر کاربری محسوب شده و تحت پیگیرد قانونی قرار میگیرد.
این مسوول، تغییر کاربری اراضی را یکی از آفتهای مهم در حوزه کشاورزی دانست و تصریح کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی ممنوع است و با حکم مراجع قانونی از ساخت هرگونه واحد مسکونی و سازه عمرانی در اراضی کشاورزی جلوگیری میشود.
عباس درزی نیا با بیان اینکه زیربنا و دیوارکشی این دو واحد غیرمجاز یک هزار مترمربع بود، گفت: این قلع و قمع ها با حضور نماینده دادستان، فرماندهی نیروی انتظامی، مسوولین و گشت 131 جهاد کشاورزی این شهرستان انجام شد.
خبر دوم
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از کشت مکانیزه برنج در 37 هزار هکتار اراضی شالیزاری استان خبر داد.
به گزارش مازندپاج، حسن عنایتی کلیجی با بیان اینکه تاکنون ۲۰۴ هزار هکتار اراضی شالیزاری مازندران شخم و شیار و ۲۰۱ هزار هکتار خزانهگیری شد، اظهار کرد: کشت مکانیزه برنج در ۳۷ هزار و ۱۴۵ هکتار شالیزار استان تا پایان دهه اول اردیبهشت ماه امسال انجام شد
وی با اشاره به فعالیت ۱۷۸ بانک نشاء برنج در استان، افزود: تاکنون کشت برنج در ۶۳ هزار و ۵۹۵ هکتار شالیزار استان انجام شد که ۳۷ هزار و ۱۴۵ هکتار آن به صورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی بودوی با اشاره به فعالیت ۱۷۸ بانک نشاء برنج در استان، افزود: تاکنون کشت برنج در ۶۳ هزار و ۵۹۵ هکتار شالیزار استان انجام شد که ۳۷ هزار و ۱۴۵ هکتار آن به صورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی بود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: تاکنون کشت ارقام محلی برنج در ۵۹ هزار و ۴۲۵ هکتار و ارقام پرمحصول در ۴ هزار و ۱۷۰ هکتار شالیزار استان انجام شد.
عنایتی کلیجی با بیان اینکه در حال حاضر بیمه زراعت برنج در ۴ هزار و ۷۲۱ هکتار اراضی شالیزاری استان انجام شد، گفت: 3 هزار و 180 تن بذر برنج شامل 290 تن بذر گواهی شده برنج و 2890 تن بذر اصلاح شده خودمصرفی به کشاورزان استان توزیع و ۲۷۴ مورد آزمون خاک انجام شد.
وی سطح ذخیره سازی آب سدهای استان را ۱۵۵ میلیون مترمکعب و آببندانها را ۲۴۳ میلیون مترمکعب اعلام کرد.
خبر سوم
کشت گندم و جو در 2900 هکتار مزارع نوشهر
مدیر جهاد کشاورزی نوشهر از کشت پاییزه گندم و جو در 2 هزار و 950 هکتار اراضی زراعی این شهرستان خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نوشهر با اشاره به اینکه امسال 750 هکتار مزارع این شهرستان گندم و 2 هزار و 200 هکتار جو کشت شد، افزود: برای جبران تاخیر در رشد گندم و جو، یک هزار و 200 لیتر اسید آمینه و یک هزار و 200 کیلوگرم کود NPK بصورت رایگان به کشاورزان توزیع شد.
وی با قدردانی از مسوولین ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، گفت: در بازدید میدانی از مزارع کشت پاییزه این شهرستان، کود مایع اسید آمینه و کود NPK بصورت رایگان به کشاورزان توزیع و با پهپاد محلول پاشی انجام شد.
به گزارش مازندپاج، محمد باقر اسفندیاری با بیان اینکه برداشت باقلا در 97 هکتار از زمین های شالیزاری شهرستان میاندورود شروع شد، گفت: پیش بینی می شود امسال یک هزار و 200 تن باقلا سبز در این اراضی برداشت شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود تصریح کرد: با نظارت مراکز جهاد کشاورزی و حضور کارشناسان در عرصه پهنه بندی و همکاری کشاورزان پیش بینی می شود با میانگین عملکرد 12 تن در هر هکتار، یک هزار و 200 تن باقلای سبز از مزارع این شهرستان برداشت شود.
اسفندیاری با بیان اینکه علاوه بر دانه گیاه باقلا پس از برداشت، بخشی از باقیمانده گیاه هم به عنوان علوفه دامی مورد استفاده قرار میگیرد، اضافه کرد: این گیاه برای تثبیت ازت در خاک مفید بوده و بقایای آن هم به عنوان کود آلی در مزارع مورد استفاده قرار می گیرد و باعث افزایش کیفیت خاک می شود.
خبر پنجم
مرمت آببندان 75 هکتاری در سیمرغ
مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ از اجرای پروژه مرمت و بازسازی آببندان 75 هکتاری روستای سوخت آببندان این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران(مازندپاج)، رجب فلاح با اشاره به بازدید فرماندار شهرستان سیمرغ از اجرای پروژه مرمت و بازسازی آببندان در روستای سوخت آببندان این شهرستان، گفت: این پروژه 75 هکتاری روستای با هزینه ای بالغ بر 32 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی در حال اجرا است.
مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ افزود: شهرستان سیمرغ دارای 18 قطعه آببندان با مساحت 441 هکتار است که حدود 48 درصد آب شالیزارهای سیمرغ توسط آببندان ها تامین می شود.
قلع و قمع دو ویلای غیرمجاز در کلاردشت + چهار خبر دیگر
1403/8/28 23:41
1403/8/19 7:3
1403/8/13 8:31
1403/8/13 8:21
1403/8/7 0:1
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها