تاریخ انتشار: 1401/10/28 9:13     /     کد خبر : 5920     /     دسته خبر : استان مازندران
سخن نیوز : به گزارش مازندپاج ، محسن علی گل زاده با بیان اینکه امسال 94.5 هکتار زمین کشاورزی شهرستان بابل به کشت کاهو اختصاص یافت، گفت : پیش بینی می شود امسال با متوسط عملکرد 48 تن در هکتار 4 هزار و 536 تن محصول کاهو در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با اشاره باینکه کاهو یکی از سبزیهای مهم و پرکاربرد و از سبزیهای فصل خنک است که کشت آن معمولاً از اوایل پاییز در مناطق گرمسیر تا اوایل بهار در مناطق سردسیر انجام می شود، افزود: کاهو در محدوده وسیعی از خاک ها رشد می کند، خاک هایی با قابلیت نگهداری رطوبت و زهکشی کافی مانند خاک های شنی لومی یا خاک های آلی برای کشت کاهو مطلوب هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: دمای مناسب ، باران به موقع و مبارزه با آفات و بیماریها از عوامل موثر در تولید این محصول است.
به گفته این مسوول کاهو به 4 دسته کاهو برگ، کاهو کله گرد، کاهوی معمولی و کلم پیچ تقسیم می شود و هرکدام از آن ها روش کاشت و نگهداری متفاوتی دارند که دلیل آن این است که تحمل گرمای هرکدام با دیگری متفاوت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با اشاره به کشت گندم در 459 هکتار مزارع شهرستان قائم شهر، گفت: تاکنون 409 هکتار از این مزارع سبز شد.
علی درویش نیا با اشاره به کشت گندم در 459 هکتار از مزارع شهرستان قائم شهر، اظهار کرد : مزارع گندم این شهرستان در مرحله رشد 2 الی 3 برگی قرار دارد، که 90 تن کود شیمیایی برای کشت این محصول استراتژیک به گندمکاران این شهرستان توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با اشاره به اینکه سطح ابلاغی کشت گندم در طرح جهش تولید در دیمزارها این شهرستان 100 درصد محقق شد ، گفت مهمترین هدف کشت محصولات زراعی، مدیریت تلفیقی و تناوب زراعی در زمینهای زراعی کشاورزی است.
وی با بیان اینکه برای حفظ و افزایش حاصلخیزی خاک ، جلوگیری از فرسایش خاک ، کنترل علف های هرز، عوامل بهره وری اقتصادی موثر است، تاکید کرد: از عوامل مهم و مؤثر در افزایش متوسط عملکرد گندم دیم ، توسعه کشت واریته هاي گندم معرفی شده ، کودپذیر، پرمحصول و مقاوم به بیماري ها ، تامین نهاده ها نظیر کودهاي شیمیایی ، بکارگیري دستورالعمل فنی گندم و مدیریت مزارع است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهردر خاتمه با اشاره اینکه میزان مصرف کودهاي شیمیایی بستگی به نوع خاک ، زمان بارندگی ، زراعت قبلی و واریته گندم متفاوت است ، به گندمکاران توصیه کرد : با توجه به بازدیدهای مستمر و میدانی کارشناسان جهاد کشاورزی از مزارع گندم که در مرحله پنجه زنی قرار دارد بعد از سپری شدن سرمای هوا، بهره برداران نسبت به استفاده از کود اُوره بصورت سرک در زمین های زراعی اقدام کنند.
1403/8/28 23:41
1403/8/19 7:3
1403/8/13 8:31
1403/8/13 8:21
1403/8/7 0:1
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها