تاریخ انتشار: 1401/7/13 22:6     /     کد خبر : 5629     /     دسته خبر : سرگرمی ها
سخن نیوز : / برترینها / مالاوابیج مرغ یکی از انواع غذاهای ایرانی است که مربوط به استان گیلان می باشد و طعم و عطر بی نظیری دارد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مالاوابیج مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
برای تهیه مالاوابیج مرغ خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم.
در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند، سپس از تابه خارج می کنیم و تکه ها مرغ را درون تابه می چینیم. حالا پودر دارچین و لیمو عمانی را روی تکه های گوشت مرغ می پاشیم و تفت می دهیم.
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها کاملا از بین رفته و تکه های گوشت مرغ به خوبی سرخ شوند. زمانی که گوشت مرغ کاملا طلایی شد، پیاز های تفت داده شده را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
در این مرحله رب انار را به همراه رب گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۱ پیمانه آب به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
حالا سس را درون تابه ریخته و اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این مدت، زمانی که گوشت مرغ پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
توجه داشته باشید این نوع غذا به صورت کم آب و غلیظ سرو می شود. در نهایت مالاوابیج مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به دلخواه با دانه های انار و گشنیز خرد شده تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان.
1401/7/13 22:6
1403/8/14 18:31
1403/6/18 15:52
1403/5/23 18:44
1403/5/14 1:3
1403/5/14 0:42
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها