تاریخ انتشار: 1395/4/15 20:17     /     کد خبر : 1841     /     دسته خبر : گوناگون
سخن امروز:/ساجده/اين تصور كه ماهی را بايد حتما سرخ كرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا كه اگر شما بتوانيد ماهی را خوب طعم دار كنيد، آبپز و بخارپز
سخن امروز:/ساجده/اين تصور كه ماهی را بايد حتما سرخ كرد تا خوشمزه شود اشتباه است؛ چرا كه اگر شما بتوانيد ماهی را خوب طعم دار كنيد، آبپز و بخارپز آن هم لذيذ است. اگردر رژيم غذايی تان پيشنهاد شده است كه حداقل دو وعده در هفته ماهی بخوريد، اين روش پخت ماهی را هم امتحان كنيد. اين مدل ماهی پخته با سبزی پلو هم خوشمزه است.مواد لازم برای ماهی صدفی با سس گوجه فرنگی و قارچ : فيله ماهی 250 گرم پياز كوچک 1 عدد ليموترش 1 عدد فلفل دلمهای متوسط 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد قارچ 200 گرمروغن زيتون 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل به مقدار لازمسرکه 3 قاشق سوپخوریآبليمو 2 قاشق سوپخوریطرز تهیه ماهی صدفی با سس گوجه فرنگی و قارچ :اولين مرحله بعد از شستن ماهيها مزهدار كردن آنهاست؛ به اين صورت كه ماهيها را به نمك، فلفل و سركه آغشته كنيد و بگذاريد به مدت 10 دقيقه با اين مواد در ظرفی دربسته در يخچال بمانند تا مزه دار شوند.پياز را پوست كنده به شكل حلقه حلقه برش بزنيد. ليموترش و فلفل دلمه ای را هم حلقه حلقه كرده و همه سبزيجات را در كف ماهيتابه بچينيد. قارچ ها را هم ورقه ورقه كرده و به مقداری آبليمو آغشته كنيد و كنار بگذاريد. حالا گوجه فرنگی ها را رنده كرده يا در دستگاه غذاساز ريخته و پوره كنيد. پوره گوجه فرنگی را هم با نمک و فلفل كمی مزه دار كرده و روی مواد ديگر در تابه بريزيد و روی مواد پهن كنيد.ماهی مزه دار شده را روی سبزيجات و گوجه فرنگی بگذاريد و در تابه را ببنديد تا ماهی ها با حرارت ملايم بپزند. در طول مدت پخت می توانيد چند بار از آب مواد با قاشق روی ماهی ها بريزيد تا هم طعم دار شوند و هم خوشرنگ.ماهی ها حدود 20 تا 25 دقيقه ای می پزند؛ در مرحله آخر پخت، روغن زيتون را به ماهی ها و سس اضافه كنيد. اين كار باعث براق شدن و خوش رنگ و بو شدن ماهی و سس می شود. قارچ ها را در چهار دقيقه آخر پخت ماهی روی آن بريزيد زيرا قارچ به سرعت می پزد.بعد از پخت، ماهی ها را در ظرف مورد نظر بچینید و سس سبزيجات و قارچ های بخارپز شده را هم در كنار يا روی آنها قرار دهید و با زيتون و ليموترش تازه و سبزيجات سرو كنيد.نكته: سركه باعث می شود گوشت ماهی سفت و ترد و مزه دار شود.فوت و فنبرای زيباتر شدن چيدمان ظرف پذيراييتان ميتوانيد فيله های ماهی را قبل از پخت به شكل نوارهای باريک درآورده و به شكل لولهای يا حلزونی شكل بپيچانيد و با خلال دندان يا سيخ چوبی ثابت كنيد.
1400/1/20 12:24
1399/11/25 22:26
1399/10/8 0:37
1397/4/24 15:13
1396/11/19 18:29
1403/5/19 15:12
1403/4/29 12:5
1403/4/7 0:38
1403/2/16 17:47
1402/7/21 9:54
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها