تاریخ انتشار: 1396/6/14 22:55     /     کد خبر : 2861     /     دسته خبر : استان مازندران
سخن نیوز : / رکنی/ مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطه 2 کشورگفت: مازندران وگلستان کیفی ترین تولید گندم درسطح کشوررا دارد ، بایستی شرایط کیفی ترین تولید آرد راهم داشته باشیم.
جعفری ادامه داد: تاکنون 4100 نانوایی استان مازندران ازلحاظ پخت نان وشرایط فیزیکی آن درجه بندی شدند ، که ازاین آمار30 درصد زیردرجه 1 و2 و مابقی درجه 3 و 4 می باشند.
وی با اشاره اینکه باید نظارت برنانوایی آزاد پز را بیشتر کنیم ، افزود: در کشور برای هر 1000 نفر یک باب نانوایی مجوز فعالیت دارد ، ولی در سطح استان مازندران بخاطر شرایط توریستی آن برای هر 700 نفر یکباب نانوایی مجوز فعالیت داده شده است .
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطه 2 کشوردرپایان با بیان اینکه بایستی از صدورمجوزبی رویه برای فعالیت نانوایی خودداری کنیم، خاطرنشان کرد: تلاش داریم درجهت کیفی سازی نان با آموزش لازم و مدیریت جدی تربه جمعیت 70 درصدی نانوایی های درجه 3 و 4 که درهدررفت پخت نان مناسب عمل می کنند به سمت درجه 1 و2 سوق دهیم.
1403/2/5 17:23
1403/2/1 14:43
1403/2/1 9:0
1403/1/31 18:12
1403/1/31 18:7
1403/1/28 19:2
1403/1/20 8:37
1403/1/7 10:41
1402/12/28 16:18
1402/12/10 18:2
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها