تاریخ انتشار: 1399/9/19 21:34     /     کد خبر : 4022     /     دسته خبر : استان گیلان
به گزارش روابط عمومی سازمان، میرحجت علی اکبرنژاد با بیان اینکه گیلان رتبه اول تولید بوقلمون مادررا دارد افزود: گیلان در تولید بوقلمون نیمچه گوشتی رتبه ۵ کشوری و مادر گوشتی رتبه ۲ کشوری و تولید بوقلمون گوشی رتبه ۴ را به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به اینکه گیلان دارای ۱۵ واحد فعال تولید بوقلمون گوشتی صنعتی با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه می باشد ، ادامه داد: این محصول در بخش خانگی و سنتی نیز بالغ بر ۱میلیون قطعه به صورت بومی در استان تولید می شود.
علی اکبرنژاد با اشاره به اینکه در گیلان ۷ واحد بوقلمون مادر با ظرفیت بیش از۴۰ هزار قطعه وجود دارد ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون ۱۰۵۰تن گوشت بوقلمون تولید شده است
وی تشکیل زنجیرههای تولید بوقلمون را موجب افزایش ارزشافزوده درآمد پرورشدهندگان دانست و اظهار داشت: این زنجیره در گیلان در حال شکلگیری است و تشکیل آن منافع خوبی برای استان به همراه خواهد داشت.
1399/11/5 8:50
1399/11/4 8:12
1399/11/3 7:48
1399/11/2 8:4
1399/11/2 7:52
1399/10/8 0:37
1399/10/6 22:10
1399/9/19 21:34
1399/9/12 21:54
1399/9/1 15:37
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها