تاریخ انتشار: 1399/1/24 19:49     /     کد خبر : 3622     /     دسته خبر : ادبیات
مرکز فرهنگی شهر کتاب در پیامی درگذشت حسن انوشه را به خانواده او و اصحاب فرهنگ و قلم تسلیت گفت.
حسن انوشه در ۱۹ اسفند ۱۳۲۳ در بابل متولد شد. او تحصیلاتش را در دانشگاه تهران در رشته زبان و ادبیات عرب به انجام رساند و عضو هیئت امنای بنیاد فردوسی بود. از آثار او میتوان به «تاریخ ایران کیمبریج: از ظهور اسلام تا آمدن دولت سلجوقیان»، «تاریخ ایران کیمبریج: از سلوکیان تا فروپاشی دولت ساسانیان»، «تاریخ ایران کیمبریج: از آمدن سلجوقیان تا فروپاشی دولت ایلخانان»، «ایران و تمدن ایرانی، کلمان هوار»، ترجمه «ایران در سپیده دم تاریخ» و ... اشاره کرد.
غلامعلی حداد عادل در پیامی درگذشت حسن انوشه، چهره پیشکسوت زبان و ادبیات فارسی را تسلیت گفت. در متن پیام رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی آمده است:
«بسمهتعالیدرگذشت شادروان حسن انوشه مایهٔ تأثر و تأسف آشنایان و دوستداران آن مرحوم است. وی پژوهشگری پرکار بود که با تألیف و ترجمهٔ کتابهای فراوان میراث سودمندی از خود در زمینهٔ زبان و ادب فارسی در خارج از مرزهای ایران کنونی، و نیز در زمینهٔ تاریخ ایران، به جا گذاشت.
فرهنگستان زبان و ادب فارسی درگذشت ایشان را به اهل ادب و بازماندگان آن مرحوم تسلیت میگوید و برای وی از خداوند کریم آمرزش و آرامش روان مسئلت میکند.
غلامعلی حداد عادل»
احمد مسجدجامعی در پیامی درگذشت حسن انوشه، نویسنده، پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی را تسلیت گفت.
در متن پیام احمدمسجدجامعی، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو شورای شهر تهران آمده است: «زنده یاد حسن انوشه با کارنامهای گرانسنگ در حوزه زبان فارسی، ناباورانه از میان ما رفت. او ایرانشناسی بود که در میدان پژوهشهای فارسی بیوقفه تلاش کرد و ثمره عمر پربارش آثاری ارزشمند است که گستره زبان فارسی را به جهانیان شناساند و وجه مشترک این آثار پرداختن به تاریخ، ادبیات، زبان و فرهنگ ایران بود.
فقدان این خادم فرهنگ و زبان فارسی و محقق متواضع و فرزانه را، به خانواده محترم ایشان، عموم دوستداران زبان فارسی در گستره جهان ایرانی و ایرانیان فرهیخته تسلیت میگویم.»
حسن انوشه در ۱۹ اسفند ۱۳۲۳ در بابل متولد شد. او تحصیلاتش را در دانشگاه تهران در رشته زبان و ادبیات عرب به انجام رساند و عضو هیئت امنای بنیاد فردوسی بود. از آثار او میتوان به «تاریخ ایران کیمبریج: از ظهور اسلام تا آمدن دولت سلجوقیان»، «تاریخ ایران کیمبریج: از سلوکیان تا فروپاشی دولت ساسانیان»، «تاریخ ایران کیمبریج: از آمدن سلجوقیان تا فروپاشی دولت ایلخانان»، «ایران و تمدن ایرانی، کلمان هوار»، ترجمه «ایران در سپیده دم تاریخ» و غیره اشاره کرد. او در روز ۲۳ فروردینماه ۹۹ به دلیل بیماری سرطان درگذشت.
1399/1/24 19:49
1403/5/13 1:28
1402/2/10 1:23
1400/2/9 19:28
1399/10/28 4:25
1399/9/3 8:34
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
نام *
ایمیل *
وبلاگ
دیدگاه
سخن سردبیر
سخن تازه
سخن داغ
شهرهای شمالی
گوناگون
ادبیات
نیم نگاه
دلمشغولی ها
خواب ننه آقا
بسته خبری
دلنوشته ها
سرگرمی ها